Klantervaringen

Om je over eventueel ‘koudwatervrees’ heen te helpen. Hieronder enkele ervaringen van mensen die wij al mochten helpen!

 

“Ik kwam Het Schone Schip op het spoor omdat ze in oktober 2016 hun visitekaartje in de brievenbussen van de woonboten op onze gracht hadden verspreid. Ik vond het zo’n leuk kaartje dat ik gelijk ben gaan kijken op de website die erop vermeld stond. In december kwam Erwin de binnenboel van ons schip schilderen, schoonmaken ging daaraan vooraf en dat was al jaren niet meer gedaan. Toen Erwin daar mee klaar was vroeg ik me even af of schilderen nog wel nodig was, zo’n verschil. Inmiddels ziet ons schip er uit als nieuw en ik ben dus een heel tevreden klant. Erwin is deskundig en werkt secuur en vlot. Verder is hij flexibel en luistert goed naar wat de klant wil. Hij gaat voorzichtig met de inboedel om en is ook nog eens een prettig persoon om aan boord te hebben.” – Joanne Alting, 18-1-2017

 

“Marlise en Erwin werken al geruime tijd voor me. Zowel als schoonmaakbedrijf als ook klussenbedrijf in de evenementen. Wat ik zo leuk vind aan Erwin en Marlise en Het Schone Schip is het enthousiasme waarmee ze werken. Of het nu een schoonmaak klus is of dat het om een andere klus gaat ze gaan er altijd voor.
Ook vind ik hun zelfstandigheid erg fijn! Ik hoef niet in de buurt te zijn om later terug te kunnen komen op een heerlijk schoon kantoor.
Als ik ander werk heb dan schoonmaken dan staan ze er ook altijd voor klaar en daardoor maken ze mijn werk lichter en prettiger.
Kortom. Ze zijn professioneel en gezellig! Niet de minste kwaliteiten!” – Outdoor Cinema, 1-2-2017

 

“Het schone Schip,

Best bewaarde geheim van Amsterdam.. Wij wilde een woonschip (geen ark of schark) zagen wel een beetje op tegen het onderhoud . Het is wel een hele grote auto om even op zondagochtend schoon te maken! Wij hebben eerst 4 jaar zelf geploeterd omdat niemand deze service aanbood. Sinds kort maken wij gebruik van de diensten van het schone schip. Ik wist niet wat ik zag de eerste keer!! Als of het schip zo van de werf kwam! Kan het iedereen aanraden… briljante oplossing voor alle schoonmaakwerkzaamheden! En hele aardige mensen.”

Boot jacques voor bij de review

– Jacques, 4-2-2017

 

“Ik werk nu een half jaar met Het Schone Schip samen en dat bevalt me enorm goed; ik had me me geen betere services kunnen voorstellen! Marlise en Erwin denken heel actief met je mee en hebben simpele oplossingen die super effectief zijn. Mijn boot wordt echt goed en uitgebreid schoon gemaakt; van een lekker geurende wasmachine tot en met het verwijderen van de kruimels in de broodrooster aan toe ;-). Het is altijd heerlijk thuiskomen als ze zijn langs geweest. Tijdens mijn vakanties verhuur ik de boot en dan zorgen Marlise en Erwin er uitstekend voor. Ze vangen de gasten op, regelen de sleuteloverdracht en vertellen wat over de boot. Van mijn gasten ontvang ik altijd zeer lovende woorden over het gemak van de ontvangst en dat alles er zo netjes en fijn uit ziet. Naderhand wordt de boot weer helemaal schoon gemaakt en kom ik altijd bijzonder fijn thuis, fantastisch! Afstemmen gaat erg gemakkelijk en ze zijn heel flexibel in hun tijd. Ik ben super gelukkig met dit stel en kan iedereen hun diensten sterk aanraden. ” – Wanne, 6-2-2017